Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sütés nélküli almatorta

2009.03.07

Kép



Hozzávalók:

1 kg alma, babapiskóták, 2 csomag vaníliás puding, 5 dl víz, cukor, citromlé, fahéj esetleg mazsola

Elkészítése:

A lereszelt almák alá öntünk 2 dl vizet és puhára pároljuk. A pudingokat elkeverjük az 5 dl vízben egy kis fahéjjal és az almára öntjuk. Sürüsödésig főzzük. Megédesítjük cukorral és citromlével lecsepegtetjük. Jól elkeverjük és rétegenként ráontjuk a piskótára. Betesszük a hűtőbe megszilárdulni. A tortát diszíthetjük tejszínhabbal és reszelt csokival.

Kép

 

Kép

Kép

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.