Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Túrókrémes epertorta

2009.03.07

Kép

Sütni kell egy 6 tojásos piskótát (26 cm-es formában). A kihűlt tortalapot félbevágjuk, az alsó lapot tortatálcára rakjuk és körbevesszük a tortagyűrűvel, és megrakjuk a kb. 40 dkg felaprított eperrel. Meghintjük porcukorral. 50 dkg túrót, 15 dkg vaníliás joghurttal jól kikeverjük, beleszórunk 2 zacskó zselatinfixet, majd 12 dkg cukrot és két tasak vaníliás cukrot. Ezután belekeverünk 3 dl kemény habbá vert tejszínt. A krém 2/3 részét elosztjuk a gyümölcsön, rátesszük a másik lapot, és rásímiítjuk a maradék krémet. A tortát 2-3 órán át hűtjük, levesszük a torta gyűrűt és kb. 40 dkg szeletelt eperrel, valamit mentával díszítjük.
Próbáljátok ki, nagyon finom!

Kép

Kép

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Szia Rita!

(Tavasz, 2009.05.22 15:13)

Köszönöm a dicséretet!
Én is csak gratulálni tudok Neked, nagyon szép, színvonalas az oldalad, köszi, hogy tájékoztattál a változásról, átírtam a címet.

info@idealmarketing.hu

(Hadarik Rita, 2009.05.22 09:07)

Kedves Tavasz!
Nagyon gratulálok a tortáidhoz. Mivel nem találtam e-mailt hozzád, ezúton írok. A Rita Konyhája eoldal megszűnt, helyette a www.ritakonyhaja.hu lett megszerkesztve. Kérlek, azt írd át a receptoldal ajánlódba. Én is kiteszlek a Linkajánlóba.
Üdv: Rita